ProROSTERI etsii kasvavaan kokoonpanoonsa reippaita, oma-aloitteisia ja motivoituneita rakennusalan tekijöitä.

Tällä hetkellä etsimme asiakasyritykseemme vakituiseen työsuhteeseen BETONIRAKENTAJAA/PERUSTUSTYÖNTEKIJÄÄ.

Asiakasyrityksemme on valtakunnallinen betonirakentamisen vahva ammattilainen, Vakavarainen yritys työllistää valtakunnallisesti jo yli 100 työntekijää betonirakentamisen parissa ja pitää huolen työntekijöiden perehdyttämisestä sekä jatkuvasta työssä oppimisesta. Työt sijaitsevat Pirkanmaan alueella

Työtehtävät sisältävät betonirakentamista, johon kuuluu mm. Raudoitukset, muottityöt sekä valut. Työt edellyttävät työturvallisuuskorttia ja vähintään vuoden kokemusta rakennusalalta sekä ajokorttia, oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Tarvittaessa työhön perehdytetään.

Palkkaus rakennusalan TES tai sopimuksen mukaan. Työt alkaa sopivien henkilöiden löydyttyä vuokratyösuhteena ja jatkuu tämän jälkeen vakituisena työsuhteena.

Jätä hakemus alla olevasta linkistä, kerro osaamisestasi ja olemme sinuun yhteydessä.

HAE TYÖPAIKKAA

Lisätiedot:

Jesse Vainio

040-7735546 / jesse.vainio@prorosteri.fi

proROSTERI henkilöstöratkaisut Oy on Pirkanmaalainen henkilöstöalan yritys. Tarjoamme rehdin ja ihmisläheisen työpaikan, joten vaalimme työhyvinvointia, rentoa ilmapiiriä ja hyvää yhteishenkeä. Meille on tärkeää, että hommat hoidetaan hyvällä asenteella, rehellisesti ja asioista puhutaan suoraan. Tarjoamme töitä niin pitkän kokemuksen omaaville ammattilaisille kuin hyvällä asenteella varustetuille aloittelevammille tekijöille.

Takaisin ylös