ProROSTERI etsii jälleen porukkaansa rakennusalan rautaisia ammattilaisia.

Tällä hetkellä etsimme asiakasyritykseemme monipuolista ja ammattitaitoista KIRVESMIESTÄ pientalokohteisiin Pirkanmaan alueella.

Työt sisältävät pientalojen rakennusvaiheet runkotöistä eteenpäin ja tekijältä vaaditaankin moniosaamista rakennusalalta tuottavasta työstä niin runkovaiheesta kuin viimeistelytöistäkin.

Asiakasyrityksemme on Pirkanmaalla toimiva rakennusliike, joka on erikoistunut täysin asiakkaiden toiveiden mukaisten, laadukkaiden kotien suunnitteluun ja toteutukseen. Asiakasyrityksemme yhteistyökumppaneina toimii mm. Puustelli Group, Grado Design, Ekovilla, Kaskipuu sekä Stark Suomi.

Kirvesmies hakijalta edellytämme:

– Monipuolista osaamista kirvesmiehen töistä

– Kuvien lukutaitoa sekä kykyä suunnitella omat työtehtävät

– Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

– Ajokorttia ja oman auton käyttö mahdollisuutta

Tarjoamme:

– Reilun, kilpailukykyisen palkan

– Mahdollisuuden vakinaistua asiakasyritykseen

– Laadukkaat työvaatteet sekä työmailla tarvittavat suojaimet

– Rennon työilmapiirin

– Ilmaisen kuntosalijäsenyyden

– Lippuja urheilutapahtumiin

Työt alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä vuokratyösuhteena ja jatkuu mahdolliseen vakinaistumiseen asiakasyritykseen.

Aloitamme haastattelut jo hakuvaiheessa, joten jätäthän hakemuksen aikailematta. Jätä hakemuksesi hakulomakkeesta, sähköpostitse tai soittamalla viimeistään 31.8 mennessä.

Hakulomake: HAE TÄSTÄ

Lisätietoja: Jesse Vainio

p. 040-7735546

jesse.vainio@prorosteri.fi

proROSTERI henkilöstöratkaisut oy on Pirkanmaalainen henkilöstöalan yritys. Tarjoamme rehdin ja ihmisläheisen työpaikan, joten vaalimme työhyvinvointia, rentoa ilmapiiriä ja hyvää yhteishenkeä. Meille on tärkeää, että hommat hoidetaan hyvällä asenteella, rehellisesti ja asioista puhutaan suoraan. Tarjoamme töitä niin pitkän kokemuksen omaaville ammattilaisille kuin hyvällä asenteella varustetuille aloittelevammille tekijöille.

Takaisin ylös