Etsimme asiakasyritykseemme vakituiseen työsuhteeseen ammattitaitoista sekä monipuolista KIRVESMIESTÄ saneeraus- ja uudiskohteiseen Pirkanmaan alueella.

Rakennustoimisto HATO on yli 30 vuotta rakennusalalla toiminut yritys, joka on erikoistunut erilaisiin saneeraustöihin, referensseihin mahtuu myös muutamia uudiskohteita.

Työkohteet ovat monipuolisia ja vaativia, aina nopeasta pintaremontista, laajaan perusparannukseen sisältäen myös sisäilmakorjauksia. HATOn asiakkaita ovat kaupungit/kunnat, säätiöt ja yritykset sekä asunto- ja kiinteistö osakeyhtiöt. HATO on hyvämaineinen yritys Pirkanmaan alueella, joten työntekijöiltä sekä alihankkijoilta vaaditaan ammattitaitoa sekä tarkkuutta työsuorituksissa.

Työt sisältävät monipuolisesti kirvesmiehen töitä sisä- ja ulkotöissä aina uudiskohteiden runkovaiheesta saneeraus- ja viimeistelytöihin.

Tulet työskentelemään vaihtelevissa kohteissa yrityksen muiden työntekijöiden kanssa kohteista riippuen, joten myös tiimityöskentelytaitoja vaaditaan. Työtä johtaa kaksi työnjohtajaa, joiden työ pitää sisällään työnjohtoa sekä urakkalaskentaa.

Hakijalta edellytämme:

  • Kokemusta vastaavista, kirvesmiehen töistä (vähintään 5 vuotta)
  • Kokemusta saneeraus- ja korjausrakentamisesta
  • Nokkamiehenä toimiminen katsotaan eduksi
  • Rakennuspiirustusten lukutaitoa
  • Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
  • Ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta

Ennen kaikkea työntekijältä edellytetään monipuolisuutta, ymmärrystä ja näkemystä työprojektien etenemisestä sekä kykyä organisoida ja suunnitella omia työtehtäviään.

Työt alkaa sopivan henkilön löydyttyä, viimeistään Syyskuun 2021 aikana. Työ alkaa vuokratyösuhteena ja jatkuu rekrytointiin asiakasyritykseen.

Palkkaus rakennusalan TES tai sopimuksen/kokemuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, jätä hakemus soittamalla, sähköpostitse tai hakulomakkeen linkistä viimeistään 15.9 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuvaiheessa, joten ethän aikaile hakemuksen jättämisessä. Kerro itsestäsi ja olemme sinuun yhteydessä.

HAE TÄSTÄ

Lisätiedot ja yhteydenotot:

Jesse Vainio

p. 040-7735546

jesse.vainio@prorosteri.fi

Takaisin ylös