Etsimme asiakasyritykseemme vakituiseen työsuhteeseen ammattitaitoista LAATOITTAJAA märkä- ja kuivatilojen seinä- sekä lattialaatoituksiin Pirkanmaan alueella.


Asiakasyrityksemme on Pirkanmaalainen saneeraus- ja korjausrakentamiseen erikoistunut yritys, joka on toiminut Pirkanmaan alueella vuodesta 2009. Yrityksen perustamis vuodesta lähtien, yritys on palvellut menestyksekkäästi taloyhtiöitä, yrityksiä, vakuutusyhtiöitä sekä vuokratalosäätiöitä joista useat asiakassuhteet ovat jatkuneet aivan yrityksen alkuajoista lähtien.

Työt sisältävät laatoitustöiden ohella pohjatöitä, vesieristyksiä massalla tai levyllä sekä kylpyhuonesaneerauksiin liittyvät muut työtehtävät. Etsimme rehtiä ja ammattitaitoista tekijää, jolta työ sujuu laadukkaasti ja tekijällä on silmää katsoa myös oman työnsä jälkeä.


Hakijalta edellytämme:

– Kokemusta laatoitustöistä vähintään 3-5 vuotta

– Muu sisustustyökokemus katsotaan eduksi

– Ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta

– Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

– Vesieristys sertifikaatti katsotaan eduksi


Työt alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä vuokratyösuhteena ja jatkuu mahdolliseen rekrytointiin asiakasyritykseen.Palkkaus kokemuksen mukaan, jonka pohjana toimii Rakennusalan työehtosopimus.


Aloitamme haastattelut jo hakuvaiheessa, joten toimithan nopeasti. Hakemuksen voit jättää soittamalla, sähköpostitse tai alla olevasta linkistä. Jätäthän hakemuksen viimeistään 25.9.2021


HAE PAIKKAA


Lisätiedot/hakemukset:

Jesse Vainio

p. 040-7735546

jesse.vainio@prorosteri.fi


ProROSTERI Henkilöstöratkaisut Oy on Pirkanmaalainen henkilöstöalan toimija, joka on perustettu vuonna 2019. Vaalimme hyvää työilmapiiriä ja meille tärkeää onkin, että hommat hoidetaan mutkattomasti sekä hyvällä fiiliksellä.

Takaisin ylös