ProROSTERI etsii jälleen kasvavaan kokoonpanoonsa motivoituneita ja luotettavia tekijöitä.

Tällä hetkellä etsimme itsenäiseen työhön kykeneviä MAALAREITA asiakasyrityksemme työmaille Pirkanmaan alueelle. Tarjolla on ulko- ja sisämaalauksia sekä uudis- että saneerauskohteissa.

Työtehtävät ovat monipuolisia maalausalan töitä (maalaus, tasoitukset, nauhoitukset yms) osaamisesi ja toiveittesi mukaan. Hakijalta odotamme työturvallisuuskorttia sekä aiempaa kokemusta maalaustöistä. Tasoitetöiden osaaminen, alan koulutus, ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Arvostamme reipasta asennetta ja laadukasta työnjälkeä.

Työn kestot vaihtelevat toimeksiannon mukaan, motivoituneille ja ahkerille tekijöille töitä riittää pitkäksi aikaa.

Kiinnostuitko? Jätä hakemus alla olevasta linkistä tai soita meille suoraan. Kerro osaamisestasi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

HAE TYÖPAIKKAA
Lisätietoja:
Riku Dufva
040-6642027
riku.dufva@prorosteri.fi

proROSTERI henkilöstöratkaisut Oy on Pirkanmaalainen henkilöstöalan yritys. Tarjoamme rehdin ja ihmisläheisen työpaikan, joten vaalimme työhyvinvointia, rentoa ilmapiiriä ja hyvää yhteishenkeä. Meille on tärkeää, että hommat hoidetaan hyvällä asenteella, rehellisesti ja asioista puhutaan suoraan. Tarjoamme töitä niin pitkän kokemuksen omaaville ammattilaisille kuin hyvällä asenteella varustetuille aloittelevammille tekijöille.

Takaisin ylös