Purkutyönjohtaja / Työpäällikkö

Etsimme tunnetulle, valta-kunnalliselle rakennuspurkuihin erikoistuneelle asiakasyrityksellemme KOKENUTTA PURKUTYÖNJOHTAJAA / TYÖPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan kokonaispurku-urakoista Etelä-Suomen alueelle.

Purkupiha Oy on valtakunnallinen kokonais- ja saneerauspurkuihin erikoistunut yritys, joka työllistää jo yli 100 työntekijää ympäri Suomen. Purkupiha tarjoaa työntekijöilleen rennon ja ammattitaitoisen työilmapiirin sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi edellä mainitun työyhteisön tuella.

Työnjohtajana / Työpäällikkönä toimenkuvaasi kuuluu kokonaispurku-urakka työmaiden työnjohto, töiden organisointi sekä työmaan työturvallisuudesta vastaaminen.

Tehtäväkenttä on itsenäinen joten tärkeää työssä on motivaatio, asenne ja organisointikyky työmaa arjessa sekä tuottaa tarvittavat kirjalliset dokumentit. Työnjohtajana tulet hallitsemaan samanaikaisesti useita projekteja yhteistyössä työmaalla työtätekevien työnjohtajien/nokkamiesten kanssa. Työmaat sijaitsevat pääosin Etelä- Suomen alueella, joten matkustusvalmiutta vaaditaan, mahdollisuuksien mukaan työmaat järjestetään niin, että jokainen voisi nukkua yönsä kotona.

Työntekijältä odotamme tilannetajua, joustavuutta, ymmärrystä ja näkemystä työmaaprojektien johtamisesta, kokemusta rakennus- ja/tai purkualasta vähintään kahden vuoden ajalta sekä rakennusmestarin tai -insinöörin koulutusta, jotta voit ottaa kokonaisvastuuta purku-urakka työmaiden työnjohdollisista tehtävistä.

Palkkaus sopimuksen/kokemuksen mukaan. Työt alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli kiinnostuit tulemaan seuraavaksi Purkupihalaiseksi, lähetä hakemus CV:ineen sähköpostitse tai alla olevasta linkistä viimeistään 4.6.2021 mennessä. Hakemuksen voit jättää myös sähköpostitse, kerro hakemuksessa itsestäsi sekä työkokemuksestasi ja liitä hakemukseen CV. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.


HAE TYÖPAIKKAA

Lisätiedot:

Sakari Lindholm

p. 040-6640800

sakari.lindholm@prorosteri.fi

ProROSTERI Henkilöstöratkaisut Oy on Pirkanmaalainen henkilöstöalan yritys. Tarjoamme henkilöstövuokraus- sekä rekrytointipalveluita rakennusalan toimijoille Pirkanmaan alueella.

Tarjoamme rehdin ja ihmisläheisen työpaikan ja vaalimmekin hyvää yhteishenkeä sekä työilmapiiriä. Tarjoamme töitä niin pitkän linjan rakennusalan ammattilaisille kuin työuransa alkupuolella oleville tekijöille.

Takaisin ylös