ProROSTERI etsii jälleen monipuolisia, reippaita ja oma-aloitteisia rakennusalan tekijöitä!

Etsimme nyt APUTYÖNTEKIJÖITÄ RAKENNUSALALLE asiakkaamme vaihtuviin työkohteisiin Pirkanmaan alueella. Toimeksiantojen kestot vaihtelevat, motivoituneelle ja ahkeralle tekijälle töitä riittää pidemmäksikin aikaa.

Työt ovat monipuolisia avustavia rakennustöitä osaamisesi mukaan, esimerkiksi purku- ja raivaustöitä, työmaan siisteydestä huolehtimista sekä avustavia tuottavia töitä.

Työt vaihtelevasti uudis- ja saneerauskohteissa. Työt edellyttävät voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, kiinnostusta rakennusalaa kohtaan sekä ehdottoman reipasta asennetta. Aiempi kokemus rakennusalan töistä, ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on eduksi.

Palkkaus rakennusalan TES tai sopimuksen mukaan. Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.

Jätä hakemus alla olevasta linkistä, laita sähköpostia tai soita meille suoraan.

HAE TYÖPAIKKAA

Lisätietoja:

Riku Dufva

040-6642027

riku.dufva@prorosteri.fi

ProROSTERIN työntekijänä saat:

– Kilpailukykyisen, vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkan

– Laadukkaat työvaatteet sekä työmailla vaadittavat suojaimet

– Mahdollisuuden kehittää osaamistasi

– Kuntosalijäsenyyden

– Rennon ja työntekijälähtöisen työilmapiirin

proROSTERI henkilöstöratkaisut Oy on pirkanmaalainen henkilöstöalan yritys. Toimintamme on keskittynyt monipuolisten henkilöstöratkaisuiden tarjoamiseen rakennusalan ja logistiikan tarpeisiin. Vaalimme työhyvinvointia, rentoa ilmapiiriä ja hyvää yhteishenkeä. Meille on tärkeää, että hommat hoidetaan hyvällä asenteella, rehellisesti ja asioista puhutaan suoraan. Tarjoamme töitä niin pitkän kokemuksen omaaville ammattilaisille kuin hyvällä asenteella varustetuille aloittelevammille tekijöille.

Takaisin ylös