ProROSTERI etsii jälleen monipuolisia, reippaita ja oma-aloitteisia rakennusalan tekijöitä!

Kesäsesongin kynnyksellä etsimme ahkeria ja ammattitaitoisia KIRVESMIEHIÄ, RAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ sekä APUTYÖNTEKIJÖITÄ vaihtuviin rakennustyökohteisiin Pirkanmaan alueella. Hyvälle tekijälle töitä riittää pidemmäksikin aikaa.

Työt ovat monipuolisia rakennustyöntekijän töitä osaamisesi mukaan. Työt vaihtelevasti uudis- ja saneerauskohteissa.

Työt edellyttävät voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, ehdottoman reipasta asennetta sekä aiempaa kokemusta rakennusalan töistä. Ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus ovat eduksi.

Palkkaus rakennusalan TES tai sopimuksen mukaan. Työt alkavat joustavasti sopimuksen mukaan.

Jätä hakemus alla olevasta linkistä tai sähköpostitse avoimella hakemuksella. Kerro osaamisestasi, työkokemuksestasi ja toiveistasi työtehtävien suhteen, niin etsimme sinulle mahdollisimman sopivan työn.

HAE TYÖPAIKKAA

Lisätietoja:

Riku Dufva

p. 040-6642027

riku.dufva@prorosteri.fi

proROSTERI henkilöstöratkaisut Oy on Pirkanmaalainen henkilöstöalan yritys. Tarjoamme rehdin ja ihmisläheisen työpaikan, joten vaalimme työhyvinvointia, rentoa ilmapiiriä ja hyvää yhteishenkeä. Meille on tärkeää, että hommat hoidetaan hyvällä asenteella, rehellisesti ja asioista puhutaan suoraan. Tarjoamme töitä niin pitkän kokemuksen omaaville ammattilaisille kuin hyvällä asenteella varustetuille aloittelevammille tekijöille.

Takaisin ylös