Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Prorosterin avoimet työpaikat

Maanrakennustyöntekijä, Kesätyö

Linkki paikkaan

ProROSTERI rekrytoi porukkaansa lisää rakennusalan motivoituneita tekijöitä kesäsesonkiin. 

Tällä hetkellä etsimme asiakasyritykseemme Toukokuussa 2023 alkavaan projektiin motivoitunutta ja ahkeraa MAANRAKENTAJAA Tampereen keskustan läheisyydessä olevalle työmaalle. 

Etsimämme henkilö tulee työskentelemään osana asiakasyrityksemme ammattitaitoista tiimiä maanrakennusten parissa suuren viheralueen rakentamisessa. Työt sisältävät viheralueiden pohjien tekoa, maantiivistystä, lapiotyötä sekä jonkin verran pienen pyöräkuormaajan ajoa. Pyöräkuormaajan ajosta ei kuitenkaan tarvitse olla kokemusta vaan käyttö opastetaan työn ohessa. 

Edellytämme hakijalta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, motivoitunutta ja ahkeraa työskentelyotetta. Työ vaatii myös hyvää fyysistä kuntoa, koska rakennettava alue tulee olemaan sellainen, jossa koneella ei ihan kaikkea pystytä tekemään. 

Tämä spesifi työ sopii erityisesti maanrakennusalan parissa jo hetken työskenneelle tekijälle, jolla on halukkuutta ja motivaatiota kehittyä alalla sekä alaa opiskelevalle työntekijälle. Työ edellyttää kuitenkin täysi-ikäisyyttä.

Työt alkaa viimeistään Toukokuun 2023 loppupuolella, mahdollisesti jo Toukokuun puolessa välissä ja kestää Elokuulle 2023. 

Tarjoamme tekijälle erittäin mielenkiintoisen projektin määräaikaisessa työsuhteessa, motivoivan ja kilpailukykyisen palkan, laadukkaat työvaatteet, mahdollisuuden edetä urallasi, ilmaisen kuntosalijäsenyyden sekä lippuja urheilutapahtumiin. 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemus hakemuslomakkeen kautta tai sähköpostitse viimeistään 2.4.2023 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuvaiheessa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ethän aikaile hakemuksen jättämisessä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa

Jesse Vainio

040 773 5546

jesse.vainio@prorosteri.fi

ProROSTERI Henkilöstöratkaisut Oy on Pirkanmaalainen henkilöstöalan yritys ja toimitamme on keskittynyt rakennusalan henkilöstövuokraukseen sekä rekrytointipalveluihin. Tarjoamme ihmisläheisen ja työntekijälähtöisen työilmapiirin niin työuransa alkupuolella oleville tekijöille, kuin myös jo alan ammattilaisille. 

Työtekijöillemme tarjoamme aina laadukkaat työvaatteet, hyvän työilmapiirin, Rakennusalan työehtosopimuksen mukaiset palkat ja henkilökohtaisen lisän sekä lippuja urheilutapahtumiin ja ilmaisen kuntosalijäsenyyden. 

#tekijätonerikseen

ASENNUSPÄÄLLIKKÖ

Linkki paikkaan

Etsimme asiakasyritykseemme asiakaspalveluhenkistä ASENNUSPÄÄLLIKKÖÄ Pirkanmaalle tekonurmi ja padelkenttien pinnoitusten asennuksiin.. 

Asennuspäällikkönä huolehdit kohteiden työnjohdosta sekä varmistat käytännön asioiden sujumisen työmailla.

Työt sisältävät alkuun

Tekonurmiin liittyvät työt:
-Tekonurmien toimittaminen
-Tekonurmien asentaminen.
-Asennuksen ja laadun kehittäminen.
-Tarvittavien maatöiden tekeminen (Yrityksellä on erikseen maanrakentaja mutta
käsin tehtävissä pihoissa voi olla tarvetta kevyille maatöille)
-Asennusporukan johtaminen
-Asennuksien ja projektien organisointi
-Mittaus ja suunnittelutyöt

Padelkenttiin liittyvät työt:
-Padelpehmusteiden toimittaminen
-Padelpehmusteiden asentaminen
-Muiden tuotteiden toimittaminen padelhalleihin
-Mattojen ja kenttien asentaminen

Tulevaisuudessa työ keskittyy enemmän johtamiseen, eli työ tulee sisältämään enemmän asentajien koulutusta, projektien tarkkailua, laadun valvontaa, sekä asennustiimien johtamista.

Hakijoilta odotamme organisointikykyä ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Maanrakennusalan ja/tai piharakentamisen kokemusta. Työnjohtokokemusta ja/tai koulutusta. Tärkeintä on kuitenkin, että sinulla on hyvä asenne työtä kohtaan, etkä pelkää haasteita. Paikka on sopiva hakijalle joka on valmis johtamaan esimerkillä. Yritys on kasvava organisaatio, joten etenemismahdollisuudet ovat hyvät. Voit olla jo kokemusta kartuttanut tekijä tai vastavalmistunut.

Lisätietoja asikkaastamme:

Evergrass on vuonna 2021 perustettu monipuolisia tekonurmiratkaisuita toteuttava yritys.Haluamme tuoda helppoutta, mukavuutta ja lisää käyttömahdollisuuksia sekä yksityisille että julkisille toimijoille.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja tehtävään valittava henkilö aloittaa vuokratyösuhteessa ja työllistyy asiakasyrityksen kirjoille määräajan päätyttyä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV:si palkkatoivomuksineen.

HAE TÄSTÄ

Hakemukset ja lisäkysymykset:

Sakari Lindholm

p. 040 664 0800

sakari.lindholm@prorosteri.fi 

www.prorosteri.fi

ProROSTERI Henkilöstöratkaisut Oy on Pirkanmaalainen henkilöstöalan toimija. Asiakaskuntaamme kuuluu yli 100 Pirkanmaalaista rakennusalan yritystä, joihin kaikkiin haet kätevästi yhdellä työhakemuksella. Vuoden 2021 aikana kauttamme työllistyi noin 150 työntekijää eri mittaisiin työsuhteisiin Rakennusalalle Pirkanmaan alueella.

Tarjoamme työntekijöillemme kilpailukykyisen palkan, aina laadukkaat työvaatteet, lippuja urheilutapahtumiin sekä ilmaisen kuntosalijäsenyyden.

#tekijätonerikseen

Maanrakentaja/Koneenkuljettaja

Linkki paikkaan

Etsimme asiakasyrityksellemme kahta MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ Tampereelle tulevaan sesonkiin.

Työtehtäviin kuuluvat kaivinkoneen käyttäminen, sekä erilaisten salaoja- ja viemäriputkien asennus.

Työt edellyttävät työturvallisuuskorttia sekä aikaisempaa kokemusta maanrakennustöistä (laserin käyttö ja putkien asennus). Emme kuitenkaan vaadi vuosien kokemusta. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollinen.

Työt alkavat sopimuksen mukaan kelien mukaan. Palkkaus kokemuksen/sopimuksen mukaan. Hyvälle tekijälle töitä riittää pitkälle syksyyn asti.

HAE TÄSTÄ

Lisätietoja:

Sakari Lindholm
0406640800
sakari.lindholm@prorosteri.fi

ProROSTERI Henkilöstöratkaisut Oy on Pirkanmaalainen henkilöstöalan toimija. Asiakaskuntaamme kuuluu yli 100 Pirkanmaalaista rakennusalan yritystä, joihin kaikkiin haet kätevästi yhdellä työhakemuksella. Vuoden 2021 aikana kauttamme työllistyi noin 150 työntekijää eri mittaisiin työsuhteisiin Rakennusalalle Pirkanmaan alueella.

Tarjoamme työntekijöillemme kilpailukykyisen palkan, aina laadukkaat työvaatteet, lippuja urheilutapahtumiin sekä ilmaisen kuntosalijäsenyyden.

#tekijätonerikseen

Kaivinkoneenkuljettaja Tampereelle

Linkki paikkaan

tsimme asiakkaallemme KAIVINKONEENKULJETTAJAA. Työkohteet sijaitsevat Tampereen alueella.

Työtehtäviin kuuluu esim. teiden, salaojien ja sadevesien- sekä kunnallistekniikan maanrakennus- ja kaivuutyöt. Haussa on muutaman vuoden kokemusta omaava tekijä, jolla on reipas työote. Eduksi katsotaan taso- ja putkilaserin käyttötaito. Työt suoritetaan pyöräalustaisilla kaivinkoneilla.

Työt alkavat SOPIMUKSEN MUKAAN sopivan tekijän löydyttyä. Palkkaus kokemuksen/sopimuksen mukaan.

Hakijalta edellytämme:

– Muutaman vuoden kokemusta kaivinkoneella työskentelystä

– Työturva- sekä tieturvakorttia

– Ajokortti ja oman auton käyttö mahdollisuus katsotaan eduksi

Kiinnostuitko? Jätä hakemus alla olevasta linkistä, laita sähköpostia tai soita meille suoraan.

HAE TÄSTÄ

Lisätiedot:

Sakari Lindholm

040 664 0800

sakari.lindholm@prorosteri.fi

ProROSTERIN työntekijänä saat:
– Kilpailukykyisen, tessiä paremman palkan
– Laadukkaat työvaatteet sekä työmailla vaadittavat suojaimet
– Mahdollisuuden kehittää osaamistasi
– Kuntosalijäsenyyden
– Rennon ja työntekijälähtöisen työilmapiirin


ProROSTERI henkilöstöratkaisut Oy on pirkanmaalainen henkilöstöalan yritys. Toimintamme on keskittynyt monipuolisten henkilöstöratkaisuiden tarjoamiseen rakennusalan ja logistiikan tarpeisiin. Vaalimme työhyvinvointia, rentoa ilmapiiriä ja hyvää yhteishenkeä. Meille on tärkeää että hommat hoidetaan hyvällä asenteella rehellisesti ja asioista puhutaan suoraan. Tarjoamme töitä niin pitkän kokemuksen omaaville ammattilaisille kuin hyvällä asenteella varustetuille aloittelevammille tekijöille.

#tekijätonerikseen

Kivityöntekijöitä Tampereelle

Linkki paikkaan

Haemme asiakasyrityksellemme KIVITYÖNTEKIJÖITÄ Tampereelle tulevaan sesonkiin.

Työtehtäviin kuuluu kiviasennukset yksin tai parin kanssa pohjatöistä valmiiksi asti. Edellytämme hakijalta aiempaa kokemusta kiviasennuksista. 

Työmaat sijaitsevat Tampereen alueella, mutta vaihtuvien kohteiden vuoksi ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Työt alkavat huhti-toukokuussa (kelien mukaan), palkkaus kokemuksen/sopimuksen mukaan. Hyvälle tekijälle töitä riittää koko sesongin ajaksi.

Hakijalta edellytämme:

– Kokemusta kiviasennuksista

– Työturvallisuus- ja tieturvakorttia

– itsenäistä, ripeää ja huolellista työotetta

ProROSTERIN työntekijänä saat:

– Kilpailukykyisen palkan

– Laadukkaat työvaatteet sekä työmailla vaadittavat suojaimet

– Mahdollisuuden kehittää itseäsi

– Kuntosalijäsenyyden

– Rennon työntekijä lähtöisen ilmapiirin

HAE TÄSTÄ

Lisätietoja:

Sakari Lindholm
p. 040 664 0800

sakari.lindholm@prorosteri.fi

ProROSTERI henkilöstöratkaisut Oy on pirkanmaalainen henkilöstöalan yritys. Toimintamme on keskittynyt monipuolisten henkilöstöratkaisuiden tarjoamiseen rakennusalan ja logistiikan tarpeisiin. Vaalimme työhyvinvointia, rentoa ilmapiiriä ja hyvää yhteishenkeä. Meille on tärkeää, että hommat hoidetaan hyvällä asenteella, rehellisesti ja asioista puhutaan suoraan. Tarjoamme töitä niin pitkän kokemuksen omaaville ammattilaisille kuin hyvällä asenteella varustetuille aloittelevammille tekijöille.

Koska #tekijätonerikseen

Avoin hakemus

Linkki paikkaan

proROSTERI etsii kasvavaan kokoonpanoonsa jatkuvasti rakennusalan rautaisia ammattilaisia, sekä alalle pyrkiviä aloittelevia ammattilaisia. Kaikki avoimet työpaikkamme eivät ehdi hakuun asti, vaan usein paikat täytetään nopeallakin aikataululla jo olemassa olevasta hakemusrosteristamme. Mikäli siis avoimissa paikoissamme ei ole mitään sinulle sopivaa, jätä tästä AVOIN HAKEMUS ja otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä! 

  

Työnhaussa sinulle on eduksi: 

  • Kokemus rakennusalan töistä 
  • Työturvallisuuskortti 
  • Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus  

  

proROSTERI tarjoaa tekijöilleen: 

  • Aina laadukkaat työvaatteet 
  • Kilpailukykyisen, vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkan 
  • Mahdollisuuden kehittyä ja laajentaa osaamistasi 
  • Lippuja urheilutapahtumiin, kuntosalijäsenyyden ja monipuolisia virkistystapahtumia 

  

proROSTERI henkilöstöratkaisut oy on Pirkanmaalainen henkilöstöalan yritys. Tarjoamme rehdin ja ihmisläheisen työpaikan, joten vaalimme työhyvinvointia, rentoa ilmapiiriä ja hyvää yhteishenkeä. Meille on tärkeää, että hommat hoidetaan hyvällä asenteella, rehellisesti ja asioista puhutaan suoraan. Tarjoamme töitä niin pitkän kokemuksen omaaville ammattilaisille kuin hyvällä asenteella varustetuille aloittelevammille tekijöille. 

Avoimeen hakemukseen pääset TÄSTÄ

Hiljainen haku

Hiljainen haku

Oletko työelämässä, mutta haluat pitää silmäsi auki uusien työmahdollisuuksien varalta? Osaavia ja motivoituneita ammattitekijöitä, työnjohtajia ja toimihenkilöitä haetaan jatkuvasti, eivätkä kaikki paikat päädy julkiseen hakuun asti. Kerro mahdollisimman kattavasti osaamisestasi, työhistoriastasi ja siitä, minkälaisista hommista olet kiinnostunut. Jätä tästä tietosi hiljaiseen hakuumme ja otamme sinuun yhteyttä, mikä sinulle sopivia uramahdollisuuksia aukeaa.

Jätä hakemus

Takaisin ylös