Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Prorosterin avoimet työpaikat

Laatoittaja pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Linkki paikkaan

Etsimme asiakasyritykseemme vakituiseen työsuhteeseen ammattitaitoista LAATOITTAJAA märkä- ja kuivatilojen seinä- sekä lattialaatoituksiin Pirkanmaan alueella.


Asiakasyrityksemme on Pirkanmaalainen saneeraus- ja korjausrakentamiseen erikoistunut yritys, joka on toiminut Pirkanmaan alueella vuodesta 2009. Yrityksen perustamis vuodesta lähtien, yritys on palvellut menestyksekkäästi taloyhtiöitä, yrityksiä, vakuutusyhtiöitä sekä vuokratalosäätiöitä joista useat asiakassuhteet ovat jatkuneet aivan yrityksen alkuajoista lähtien.

Työt sisältävät laatoitustöiden ohella pohjatöitä, vesieristyksiä massalla tai levyllä sekä kylpyhuonesaneerauksiin liittyvät muut työtehtävät. Etsimme rehtiä ja ammattitaitoista tekijää, jolta työ sujuu laadukkaasti ja tekijällä on silmää katsoa myös oman työnsä jälkeä.


Hakijalta edellytämme:

– Kokemusta laatoitustöistä vähintään 3-5 vuotta

– Muu sisustustyökokemus katsotaan eduksi

– Ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta

– Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

– Vesieristys sertifikaatti katsotaan eduksi


Työt alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä vuokratyösuhteena ja jatkuu mahdolliseen rekrytointiin asiakasyritykseen.Palkkaus kokemuksen mukaan, jonka pohjana toimii Rakennusalan työehtosopimus.


Aloitamme haastattelut jo hakuvaiheessa, joten toimithan nopeasti. Hakemuksen voit jättää soittamalla, sähköpostitse tai alla olevasta linkistä. Jätäthän hakemuksen viimeistään 25.9.2021


HAE PAIKKAA


Lisätiedot/hakemukset:

Jesse Vainio

p. 040-7735546

jesse.vainio@prorosteri.fi


ProROSTERI Henkilöstöratkaisut Oy on Pirkanmaalainen henkilöstöalan toimija, joka on perustettu vuonna 2019. Vaalimme hyvää työilmapiiriä ja meille tärkeää onkin, että hommat hoidetaan mutkattomasti sekä hyvällä fiiliksellä.

Kirvesmies vakituiseen työsuhteeseen

Linkki paikkaan

Etsimme asiakasyritykseemme vakituiseen työsuhteeseen ammattitaitoista sekä monipuolista KIRVESMIESTÄ saneeraus- ja uudiskohteiseen Pirkanmaan alueella.

Rakennustoimisto HATO on yli 30 vuotta rakennusalalla toiminut yritys, joka on erikoistunut erilaisiin saneeraustöihin, referensseihin mahtuu myös muutamia uudiskohteita.

Työkohteet ovat monipuolisia ja vaativia, aina nopeasta pintaremontista, laajaan perusparannukseen sisältäen myös sisäilmakorjauksia. HATOn asiakkaita ovat kaupungit/kunnat, säätiöt ja yritykset sekä asunto- ja kiinteistö osakeyhtiöt. HATO on hyvämaineinen yritys Pirkanmaan alueella, joten työntekijöiltä sekä alihankkijoilta vaaditaan ammattitaitoa sekä tarkkuutta työsuorituksissa.

Työt sisältävät monipuolisesti kirvesmiehen töitä sisä- ja ulkotöissä aina uudiskohteiden runkovaiheesta saneeraus- ja viimeistelytöihin.

Tulet työskentelemään vaihtelevissa kohteissa yrityksen muiden työntekijöiden kanssa kohteista riippuen, joten myös tiimityöskentelytaitoja vaaditaan. Työtä johtaa kaksi työnjohtajaa, joiden työ pitää sisällään työnjohtoa sekä urakkalaskentaa.

Hakijalta edellytämme:

  • Kokemusta vastaavista, kirvesmiehen töistä (vähintään 5 vuotta)
  • Kokemusta saneeraus- ja korjausrakentamisesta
  • Nokkamiehenä toimiminen katsotaan eduksi
  • Rakennuspiirustusten lukutaitoa
  • Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
  • Ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta

Ennen kaikkea työntekijältä edellytetään monipuolisuutta, ymmärrystä ja näkemystä työprojektien etenemisestä sekä kykyä organisoida ja suunnitella omia työtehtäviään.

Työt alkaa sopivan henkilön löydyttyä, viimeistään Syyskuun 2021 aikana. Työ alkaa vuokratyösuhteena ja jatkuu rekrytointiin asiakasyritykseen.

Palkkaus rakennusalan TES tai sopimuksen/kokemuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, jätä hakemus soittamalla, sähköpostitse tai hakulomakkeen linkistä viimeistään 15.9 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuvaiheessa, joten ethän aikaile hakemuksen jättämisessä. Kerro itsestäsi ja olemme sinuun yhteydessä.

HAE TÄSTÄ

Lisätiedot ja yhteydenotot:

Jesse Vainio

p. 040-7735546

jesse.vainio@prorosteri.fi

Kirvesmies Pientalokohteiseen Pirkanmaalle

Linkki paikkaan

ProROSTERI etsii jälleen porukkaansa rakennusalan rautaisia ammattilaisia.

Tällä hetkellä etsimme asiakasyritykseemme monipuolista ja ammattitaitoista KIRVESMIESTÄ pientalokohteisiin Pirkanmaan alueella.

Työt sisältävät pientalojen rakennusvaiheet runkotöistä eteenpäin ja tekijältä vaaditaankin moniosaamista rakennusalalta tuottavasta työstä niin runkovaiheesta kuin viimeistelytöistäkin.

Asiakasyrityksemme on Pirkanmaalla toimiva rakennusliike, joka on erikoistunut täysin asiakkaiden toiveiden mukaisten, laadukkaiden kotien suunnitteluun ja toteutukseen. Asiakasyrityksemme yhteistyökumppaneina toimii mm. Puustelli Group, Grado Design, Ekovilla, Kaskipuu sekä Stark Suomi.

Kirvesmies hakijalta edellytämme:

– Monipuolista osaamista kirvesmiehen töistä

– Kuvien lukutaitoa sekä kykyä suunnitella omat työtehtävät

– Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

– Ajokorttia ja oman auton käyttö mahdollisuutta

Tarjoamme:

– Reilun, kilpailukykyisen palkan

– Mahdollisuuden vakinaistua asiakasyritykseen

– Laadukkaat työvaatteet sekä työmailla tarvittavat suojaimet

– Rennon työilmapiirin

– Ilmaisen kuntosalijäsenyyden

– Lippuja urheilutapahtumiin

Työt alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä vuokratyösuhteena ja jatkuu mahdolliseen vakinaistumiseen asiakasyritykseen.

Aloitamme haastattelut jo hakuvaiheessa, joten jätäthän hakemuksen aikailematta. Jätä hakemuksesi hakulomakkeesta, sähköpostitse tai soittamalla viimeistään 31.8 mennessä.

Hakulomake: HAE TÄSTÄ

Lisätietoja: Jesse Vainio

p. 040-7735546

jesse.vainio@prorosteri.fi

proROSTERI henkilöstöratkaisut oy on Pirkanmaalainen henkilöstöalan yritys. Tarjoamme rehdin ja ihmisläheisen työpaikan, joten vaalimme työhyvinvointia, rentoa ilmapiiriä ja hyvää yhteishenkeä. Meille on tärkeää, että hommat hoidetaan hyvällä asenteella, rehellisesti ja asioista puhutaan suoraan. Tarjoamme töitä niin pitkän kokemuksen omaaville ammattilaisille kuin hyvällä asenteella varustetuille aloittelevammille tekijöille.

Purkutyöntekijä, 2 paikkaa

Linkki paikkaan

Haemme kasvavaan rosteriimme hyvällä asenteella varustettua PURKUTYÖNTEKIJÄÄ asiakasyrityksemme työmaille Pirkanmaan alueelle. Hyvälle tekijälle töitä riittää pitkäksi aikaa, mutta mahdollisuus myös lyhyempiin työkeikkoihin hakijan toiveet huomioiden.

Työtehtäviin kuuluvat esimerkiksi purku- ja kantotyöt sekä työmaan yleisestä siisteydestä huolehtiminen.

Työt edellyttävät voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, reipasta asennetta sekä kiinnostusta rakennusalaa kohtaan. Emme vaadi vuosien kokemusta, vaan työllistämme myös työuransa alkutaipaleella olevia tekijöitä ja haluamme tarjota mahdollisuuden myös kehittää osaamistasi. 

Aiempi kokemus rakennusalan töistä, ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

HAE NYT

Lisätietoja: Riku Dufva p. 040 664 2027 / riku.dufva@prorosteri.fi

ProROSTERI henkilöstöratkaisut Oy on pirkanmaalainen henkilöstöalan yritys. Toimintamme on keskittynyt monipuolisten henkilöstöratkaisuiden tarjoamiseen rakennusalan ja logistiikan tarpeisiin. Vaalimme työhyvinvointia, rentoa ilmapiiriä ja hyvää yhteishenkeä.

Rakennustyöntekijä, 3 paikkaa

Linkki paikkaan

Haemme kasvavaan rosteriimme hyvällä asenteella varustettuja RAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ asiakasyrityksemme työmaille Pirkanmaan alueelle. Hyvälle tekijälle töitä riittää pitkäksi aikaa, mutta tarjolla on myös lyhyempiä työkeikkoja.

Työtehtäviin kuuluvat monipuoliset rakennusalan työt avustavista rakennustöistä aina ammattikirvesmiehen tehtäviin, huomioiden osaamisesi ja toiveesi. Töitä tarjolla sekä uudis- että saneerauskohteissa.

Työt edellyttävät työturvallisuuskorttia, hyvää asennetta sekä aikaisempaa kokemusta rakennusalan töistä. Emme kuitenkaan vaadi vuosien kokemusta, vaan työllistämme myös työuransa alkutaipaleella olevia tekijöitä. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

HAE NYT

Lisätietoja: Riku Dufva 0406642027

ProROSTERI henkilöstöratkaisut Oy on pirkanmaalainen henkilöstöalan yritys. Toimintamme on keskittynyt monipuolisten henkilöstöratkaisuiden tarjoamiseen rakennusalan ja logistiikan tarpeisiin. Vaalimme työhyvinvointia, rentoa ilmapiiriä ja hyvää yhteishenkeä.

Kirvesmies, Saneeraus ja korjausrakentamiseen, 4 paikkaa

Linkki paikkaan

ProROSTERI etsii jälleen rakennusalan rautaisia ammattitekijöitä!

Etsimme jatkuvasti kasvavaan rosteriimme monipuolisia AMMATTIKIRVESMIEHIÄ saneeraus ja korjausrakentamiseen,vahinkosaneeraukset, huoneisto- ja toimitilaremontit.

Työkohteet sijaitsevat asiakkaamme työmailla Pirkanmaan alueella. Pitkäaikainen työsuhde joka alkaa vuokratyösuhteena ja voi johtaa rekrytointiin asiakasyritykseen. 

Työt alkaa HETI sopivien henkilöiden löydyttyä!
 
Tarjolla esimerkiksi väliseinätöitä, lattia-asennuksia, monipuolisia viimeistelytöitä. 

Työt edellyttävät:
– voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
– kokemusta korjausrakentamisesta
– itsenäistä, ripeää ja huolellista työotetta
– ajokortti, oman auton käyttö.

Palkkaus sopimuksen mukaan. Työt alkavat HETI sopivien henkilöiden löydyttyä!
 
Kiinnostuitko? HAE NYT
 
Lisätietoja:
Riku Dufva
p. 040 664 2027
riku.dufva@prorosteri.fi

ProROSTERI henkilöstöratkaisut Oy on pirkanmaalainen henkilöstöalan yritys. Toimintamme on keskittynyt monipuolisten henkilöstöratkaisuiden tarjoamiseen rakennusalan ja logistiikan tarpeisiin. Vaalimme työhyvinvointia, rentoa ilmapiiriä ja hyvää yhteishenkeä. Meille on tärkeää, että hommat hoidetaan hyvällä asenteella, rehellisesti ja asioista puhutaan suoraan. Tarjoamme töitä niin pitkän kokemuksen omaaville ammattilaisille kuin hyvällä asenteella varustetuille aloittelevammille tekijöille.

Rakennusapulainen , 5 paikkaa

Linkki paikkaan

ProROSTERI etsii jälleen monipuolisia, reippaita ja oma-aloitteisia rakennusalan tekijöitä!

Etsimme nyt APUTYÖNTEKIJÖITÄ RAKENNUSALALLE asiakkaamme vaihtuviin työkohteisiin Pirkanmaan alueella. Toimeksiantojen kestot vaihtelevat, motivoituneelle ja ahkeralle tekijälle töitä riittää pidemmäksikin aikaa.

Työt ovat monipuolisia avustavia rakennustöitä osaamisesi mukaan, esimerkiksi purku- ja raivaustöitä, työmaan siisteydestä huolehtimista sekä avustavia tuottavia töitä.

Työt vaihtelevasti uudis- ja saneerauskohteissa. Työt edellyttävät voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, kiinnostusta rakennusalaa kohtaan sekä ehdottoman reipasta asennetta. Aiempi kokemus rakennusalan töistä, ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on eduksi.

Palkkaus rakennusalan TES tai sopimuksen mukaan. Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.

Jätä hakemus alla olevasta linkistä, laita sähköpostia tai soita meille suoraan.

HAE TYÖPAIKKAA

Lisätietoja:

Riku Dufva

040-6642027

riku.dufva@prorosteri.fi

ProROSTERIN työntekijänä saat:

– Kilpailukykyisen, vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkan

– Laadukkaat työvaatteet sekä työmailla vaadittavat suojaimet

– Mahdollisuuden kehittää osaamistasi

– Kuntosalijäsenyyden

– Rennon ja työntekijälähtöisen työilmapiirin

proROSTERI henkilöstöratkaisut Oy on pirkanmaalainen henkilöstöalan yritys. Toimintamme on keskittynyt monipuolisten henkilöstöratkaisuiden tarjoamiseen rakennusalan ja logistiikan tarpeisiin. Vaalimme työhyvinvointia, rentoa ilmapiiriä ja hyvää yhteishenkeä. Meille on tärkeää, että hommat hoidetaan hyvällä asenteella, rehellisesti ja asioista puhutaan suoraan. Tarjoamme töitä niin pitkän kokemuksen omaaville ammattilaisille kuin hyvällä asenteella varustetuille aloittelevammille tekijöille.

Muottikirvesmies , 2 paikkaa

Linkki paikkaan

ProROSTERI etsii jälleen rakennusalan rautaisia ammattitekijöitä!

Etsimme jatkuvasti kasvavaan rosteriimme monipuolisia MUOTTIKIRVESMIEHIÄ asiakasyrityksemme työmaille Tampereen ja Lempäälän alueille. Hyvälle tekijälle töitä riittää pitkäksi aikaa.

Työtehtävät ovat monipuolisia muotti-, raudoitus- ja valutöitä uudiskohteissa.

Työt edellyttävät:

– Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

– Aiempaa kokemusta vastaavasta työstä

– Ripeää ja huolellista työotetta

– Ajokortti, oman auton käyttömahdollisuus

Palkkaus vähintään rakennusalan TES tai sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus alla olevasta linkistä, laita sähköpostia tai soita. Työt alkavat joustavasti sopimuksen mukaan, mielellään mahdollisimman pian.

HAE TYÖPAIKKAA

Lisätietoja:

Riku Dufva

040-6642027

riku.dufva@prorosteri.fi

ProROSTERI tarjoaa:

– Kilpailukykyisen, vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkan

– Laadukkaat työvaatteet sekä työmailla vaadittavat suojaimet

– Mahdollisuuden kehittää osaamistasi

– Kuntosalijäsenyyden

– Rennon ja työntekijälähtöisen työilmapiirin

ProROSTERI henkilöstöratkaisut Oy on pirkanmaalainen henkilöstöalan yritys. Toimintamme on keskittynyt monipuolisten henkilöstöratkaisuiden tarjoamiseen rakennusalan ja logistiikan tarpeisiin. Vaalimme työhyvinvointia, rentoa ilmapiiriä ja hyvää yhteishenkeä. Meille on tärkeää, että hommat hoidetaan hyvällä asenteella, rehellisesti ja asioista puhutaan suoraan. Tarjoamme töitä niin pitkän kokemuksen omaaville ammattilaisille kuin hyvällä asenteella varustetuille aloittelevammille tekijöille.

Kirvesmies, 3 paikkaa

Linkki paikkaan

ProROSTERI etsii jälleen rakennusalan rautaisia ammattitekijöitä!

Etsimme jatkuvasti kasvavaan rosteriimme monipuolisia KIRVESMIEHIÄ.

Työkohteet sijaitsevat Pirkanmaan alueella. Toimeksiantojen kestot vaihtelevat, hyvälle tekijälle töitä riittää pitkäksi aikaa.
 
Työt ovat monipuolisia kirvesmiehentöitä. Työtehtävät vaihtelevat osaamisesi, kokemuksesi ja toiveidesi mukaisesti rakennuksen perustuksista aina viimeiseen pintaan saakka. Töitä tarjolla sekä uudis- että saneerauskohteissa. Tarjoamme töitä niin pitkän kokemuksen omaaville ammattilaisille kuin hyvällä asenteella varustetuille aloittelevammille tekijöille.

Työt edellyttävät:
– voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
– kokemusta rakennusalalta tuottavasta työstä
– ripeää ja huolellista työotetta
– ajokortti, oman auton käyttömahdollisuus sekä omat työkalut katsotaan eduksi.

Palkkaus vähintään rakennusalan TES tai sopimuksen mukaan. Työt alkavat joustavasti sopimuksen mukaan.
 
Kiinnostuitko?

Jätä hakemus alla olevasta linkistä, laita sähköpostia tai soita meille suoraan. Kerro osaamisestasi, työkokemuksestasi ja toiveistasi työtehtävien suhteen.
 
HAE TYÖPAIKKAA
 
Lisätietoja:
Riku Dufva
p. 040-6642027
riku.dufva@prorosteri.fi

 
ProROSTERIN työntekijänä saat:
– Kilpailukykyisen, vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkan
– Laadukkaat työvaatteet sekä työmailla vaadittavat suojaimet
– Mahdollisuuden kehittää osaamistasi
– Kuntosalijäsenyyden
– Rennon ja työntekijälähtöisen työilmapiirin

ProROSTERI henkilöstöratkaisut Oy on pirkanmaalainen henkilöstöalan yritys. Toimintamme on keskittynyt monipuolisten henkilöstöratkaisuiden tarjoamiseen rakennusalan ja logistiikan tarpeisiin. Vaalimme työhyvinvointia, rentoa ilmapiiriä ja hyvää yhteishenkeä. Meille on tärkeää, että hommat hoidetaan hyvällä asenteella, rehellisesti ja asioista puhutaan suoraan. Tarjoamme töitä niin pitkän kokemuksen omaaville ammattilaisille kuin hyvällä asenteella varustetuille aloittelevammille tekijöille.

Maalari, 5 paikkaa

Linkki paikkaan

ProROSTERI etsii jälleen kasvavaan kokoonpanoonsa motivoituneita ja luotettavia tekijöitä.

Tällä hetkellä etsimme itsenäiseen työhön kykeneviä MAALAREITA asiakasyrityksemme työmaille Pirkanmaan alueelle. Tarjolla on ulko- ja sisämaalauksia sekä uudis- että saneerauskohteissa.

Työtehtävät ovat monipuolisia maalausalan töitä (maalaus, tasoitukset, nauhoitukset yms) osaamisesi ja toiveittesi mukaan. Hakijalta odotamme työturvallisuuskorttia sekä aiempaa kokemusta maalaustöistä. Tasoitetöiden osaaminen, alan koulutus, ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Arvostamme reipasta asennetta ja laadukasta työnjälkeä.

Työn kestot vaihtelevat toimeksiannon mukaan, motivoituneille ja ahkerille tekijöille töitä riittää pitkäksi aikaa.

Kiinnostuitko? Jätä hakemus alla olevasta linkistä tai soita meille suoraan. Kerro osaamisestasi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

HAE TYÖPAIKKAA
Lisätietoja:
Riku Dufva
040-6642027
riku.dufva@prorosteri.fi

proROSTERI henkilöstöratkaisut Oy on Pirkanmaalainen henkilöstöalan yritys. Tarjoamme rehdin ja ihmisläheisen työpaikan, joten vaalimme työhyvinvointia, rentoa ilmapiiriä ja hyvää yhteishenkeä. Meille on tärkeää, että hommat hoidetaan hyvällä asenteella, rehellisesti ja asioista puhutaan suoraan. Tarjoamme töitä niin pitkän kokemuksen omaaville ammattilaisille kuin hyvällä asenteella varustetuille aloittelevammille tekijöille.

Hiljainen haku

Hiljainen haku

Oletko työelämässä, mutta haluat pitää silmäsi auki uusien työmahdollisuuksien varalta? Osaavia ja motivoituneita ammattitekijöitä, työnjohtajia ja toimihenkilöitä haetaan jatkuvasti, eivätkä kaikki paikat päädy julkiseen hakuun asti. Kerro mahdollisimman kattavasti osaamisestasi, työhistoriastasi ja siitä, minkälaisista hommista olet kiinnostunut. Jätä tästä tietosi hiljaiseen hakuumme ja otamme sinuun yhteyttä, mikä sinulle sopivia uramahdollisuuksia aukeaa.

Jätä hakemus

Takaisin ylös